Social Ansvarlighed

Bæredygtighed

Vi passer på ressourcerne og stiler efter at sikre fuld bæredygtighed i vores produkters livscyklus. Derfor anvender vi udelukkende certificerede materialer og fabrikker, der kan opretholde vores krav til bæredygtig produktion. Vi producerer tilmed enkelte designs i restmaterialer, som ellers ville gå til spilde. Det er sund fornuft.  

Forskningsprojekt

Vi deltager i “Grønne Hoser”, som ledes af Aarhus Universitet. Projektet udvinder fibre af græs, som testes i forhold til holdbarhed og funktionalitet.

Støttekoncept

Missionen er at levere strømper og undertøj, der gør hverdagen bedre for mennesker. Derudover ønsker vi, at støtte op om fællesskaber, da vi tror på, at det er afgørende for en god livskvalitet. Derfor har vi gennem vores brand, IQ SOX, skabt en støtteordning, som medfører, at vi donerer 10 % af alle ordrer via vores webshop www.iqsox.dk til foreningslivet i Danmark. 

Vi planter træer

Vi planter træer i samarbejde med Growing Trees Network. Det gør vi bland andet fordi, vi sender flere tusinde æsker med IQ SOX bambusstrømper ud af døren årligt. På denne måde kan vi give tilbage til naturen, og vi planter minimum 300 træer om året.

Projektet skal være med til at sikre grundvandsressourcer, klimaet samt CO2 reduktion. Herudover giver det flere levesteder til dyreliv og planter samt flere området til vores friluftsliv.

Adresse

Helge Nielsens Alle 6K, st. th.
8723 Løsning

Kontakt os

70 60 62 30
claus@tekstilfabrikken.dk

Følg IQ SOX

Følg strømpekompagniet