Brands

IQ SOX

Strømper og undertøj i den blødeste kvalitet, der svedtransporterer og ikke kommer til at lugte.

Strømperne i serien er håndsyede ved tæerne, så tåsømmen ikke generer. Derudover er de produceret med en super elastisk og blød elastik i skafter, som holder strømperne oppe uden at stramme.

Vores klassikere i serien er vores strømper og undertøj i premium bambuskvalitet. så blødt at du ikke vil tage det af.

Derudover findes strømperne også i blød, ikke kradsende merino uld.

IQ Sox leveres i gaveæsker og strømperne findes i ankelsokker, footies og tåsokker i diverse farver. Undertøjet findes i sort og hvid og undertrøjerne er med rund hals.

Hawk & Voltaire

Selvkærlighedskollektionen

Bambusstrømper skabt til kvinder. Alle strømper har en indvævet besked, så det bliver nemt at huske selvkærligheden i hverdagen. Det bløde bambusgarn er i enkelte styles vævet med lurex for at give glittereffekt.  Strømperne findes i flere styles og produceres også som strømpebukser i bambus.

Alle vores brands er kendetegnede ved at højne livskvaliteten for vores brugere. Vi ved at mange har udfordringer med deres fødder. Lige fra fodsvedsproblemer til sarte diabetesfødder.    

DeoMed

Vi er stolte distributører af DeoMed som er medicinsk godkendte strømper, der i særdeleshed er anvendelige for diabetikere og personer med nedsat blodomløb. Der findes en bred vifte af dessiner i sortimentet som blandt andet forhandles af fodterapeuter og specialister landet over.

INMOVE

Er vores specialstrømper i gennemtænkt design til sport. Siden 1981 har Inmove designet og specialudviklet strømper til blandt andet løb, vandring og fitness. Der er ikke gået på kompromis med komforten og derfor er alle strømper uden sømme, strammende elastik, ekstra support under foden og indbyggede luftkanaler så fødderne kan ånde. Materialerne er slidstærke og samtidig bevarer de deres blødhed vask efter vask. 

Adresse

Helge Nielsens Alle 6K, st. th.
8723 Løsning

Kontakt os

70 60 62 30
claus@tekstilfabrikken.dk

Følg IQ SOX

Følg strømpekompagniet